23948sdkhjf

Orienthuset, Trælastholmen - kontorer

København, Københavns Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
14500 kvm
Slut
Q1 2023
Adresse
Hafiagade
2150 København
Projekttyper
Kontor/Domicil

Trælastholmen bliver det mest kompakte kvarter i Nordhavnen. Det får en tæt bystruktur, der indeholder relativt små byggefelter med bygninger i fire til seks etager samt en enkelt høj bygning. Der bliver mulighed for at etablere lette gangbroer mellem bygningerne. Den gennemgående hvide facadefarve sikrer en sammenhæng med de eksisterende hvide bebyggelser ved Svanemøllehavnen. Ejendommen kan både indrettes effektivt og fleksibelt med en indbydende og lys indretning. Ejendommen får en helt enestestående foyer i hele ejendommens højde til 5. sal med stort ovenlys.
4. sal har sin egen udendørs, gårdhave i dobbelt højde og 5. sal en taghave. En meget spændende og rekreativ mulighed for udendørs pauserum tæt på alle arbejdspladser og møderum.

På Trælastholmen udgraves flere nye kanaler, der både trækker vandet ind i hjertet af kvarteret og forbinder Svanemøllebugten med Øresund. Langs de eksisterende kajkanter kommer der promenader, og der skabes adgang til vandet via brygger, trapper og ramper. 

Det er By & Havn, der har stået for udbudsrunden af byggegrundene i Nordhavn.

AP Pension har vundet retten til at bygge på en af  grundene og har her planer om at bygge et 17.000 kvm stort kontorhus.

 

Centrale aktører
  • FORENINGEN AP PENSION F.M.B.A.
    Bygherre
  • ARKITEMA K/S
    Arkitekt
  • 5e Byg A/S
  • Danmarks Eksport- og Investeringsfond
  • Niras A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.314