23948sdkhjf

Nobelholmen

København, Københavns Kommune

Fase
Udførelse
Størrelse
21500 kvm
Start
Q1 2019
Slut
Q1 2021
Adresse
Enghave Brygge
2450 København

På Nobelholmen - der er én af i alt 11 kunstige boligøer ved Enghave Brygge i København - opføres 218 lejligheder. Det er AP Pension, der ejer grunden med Nobelholmen.

Ud over de mange lejligheder skal også bygges en kommunal daginstitution. 25 af lejlighederne bliver udlejet som almene boliger af FSB. I alt bliver der bygget lejeboliger og daginstitution på samlet 21.500 kvm.

Nobelholmen består af to bygninger: Kanalhuset og Karrébygningen. Kanalhuset er placeret mellem kanalen og inderhavnen med vand på begge sider. Her opføres de nederste lejligheder i to etager med egen badebro. Karrébygningen bygges i op til otte etager, hvoraf en del opføres som penthouselejligheder med store terrasser.

Alle lejligheder har enten altan eller egen terrasse. Der er desuden et mekanisk ventilationsanlæg i alle lejligheder og gulvvarme i alle rum. I kælderen etableres 75 p-pladser foruden cykelparkering og depot.

Nobelholmen opføres primært til AP Pension, FSB og Københavns Kommune.

Centrale aktører
  • Entreprenør
  • ARKITEMA K/S
    Arkitekt
  • NPV A/S
  • Aksel V. Jensen. Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.392