23948sdkhjf

Byhuse i Herning+ - townhouses/boliger

Herning, Herning Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
60000 kvm
Start
Q2 2022
Slut
Q3 2022

KPC har købt et større areal i den nye bydel Herning+, som opstår centralt i Herning, når Region Midtjylland flytter sine sygehus-aktiviteter til det kommende supersygehus i Gødstrup i løbet af 2020. 

I området, den østlige del af det store område, skal der bygges nye townhouses. Samtidig vil en række af de bevaringsværdige bygninger fra det gamle sygehus blive nænsomt renoveret.

Samlet indeholder vinderprojektet godt 56.000 kvadratmeter byggeret. Tanken er, at området med tiden vil rumme cirka 600 boliger og knap 600 p-pladser.

Intentionen er, at alle byggerier skal søges realiseret i løbet af otte år fra hospitalet er flyttet til Gødstrup. De første arbejder starter omkring Plusset, altså centralt i området.

Projektet Townhouses ligger i den østlige ende og er det første projekt som afleveres i Herning+. Bygningerne er på tre etager og placeres i mindre klynger, hvor der i midten er fri adgang til et grønt fællesområde.

Centrale aktører
  • Rådgiver
  • ÅRSTIDERNE ARKITEKTER A/S
    Arkitekt
  • Kpc Herning A/S
    Udvikler
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.266