23948sdkhjf

DLG - domicil

Fredericia, Syddanmark, Syddanmark

Fase
Afsluttet
Størrelse
7500 kvm
Start
Q1 2018
Slut
Q2 2020

DLG samler en række funktioner i et nyt hovedkontor, der skal ligge i Fredericia.

Byggeriet deler sig i tre teglstensbeklædte længer, der strækker sig ud i landskabet og bryder det store bygningsvolumen ned. Bygningen følger terrænfaldet og er placeret højt på grunden.

Ved ankomsten ved hovedindgangen mødes besøgende af et stort, åbent glasparti. Fra stueetagen er der flere steder udgang til udendørsarealer og terrasser placeret i relation til mødecenter og kantine. Centralt i huset skaber et atrium sammenhæng mellem alle etager.

Ved bygningens østlige side er planen at anlægge en sti ned til Lillebælt, der kan benyttes til ‘walk and talk’ af DLGs medarbejdere eller til at fremvise området til besøgende.

Byggeriet får 300 arbejdspladser og opføres på en erhvervsgrund i nærheden af motorvej E45 og Lillebæltsbroen, hvor andre større virksomheder allerede er placeret.

Med flytningen vil DLG's aktiviteter inden for salg, logistik, drift, handel og stabsfunktioner blive samlet i Fredericia.

Centrale aktører
 • NRE DENMARK A/S
  Totalentreprenør
 • Plh Arkitekter A/S
  Arkitekt
 • AP Ejendomme P/S
  Bygherre
 • Dansk Landbrugs Grovvareselskab A.M.B.A.
  Lejer
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.283