23948sdkhjf

Kastanjehjørnet, Vejlevej 11 - opførelse af boliger

Billund, Billund Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
6500 kvm
Adresse
Vejlevej 11
7190 Billund
Projekttyper
Almen bolig, Pleje-/ældrebolig, Privat udlejningsbolig

Den nye bebyggelse er et etagebyggeri, der ligger som en sammenhængende randbebyggelse langs Vejlevej og Hans Jensens Vej i Billund.

Byggeriet opføres i 6 etager med varierende højder og indeholder 64 boliger, herunder både almindelige lejeboliger, almene boliger og plejeboliger. Sidstnævnte skal anvendes og etableres i tilknytning til det eksisterende plejecenter.

Bebyggelsen udføres arkitektonisk i stil med udformningen som ”Terrassehus”, hvor bygningen ønskes at fremstå som kubistiske klodser, der stables således, at der opstår et relief med fremspring og lommer, der kan bruges som terrasser - et legende udtryk, hvor bebyggelsen er opbrudt i mindre enheder med varierende højder. Projektet indeholder en væsentlig grad af muret byggeri med stor fokus på bygningsmæssige detaljer.

KIRKBI Invest er delegeret bygherre på projektet, dvs., at de har overtaget udbudspligten for Boligforeningen Bovia og Billund Kommune.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.375