23948sdkhjf

Thors Bakke, Randers - boliger

Randers, Midtjylland, Randers Kommune

Fase
Udførelse
Størrelse
14000 kvm
Start
Q3 2019
Slut
Q1 2024
Adresse
Thors Bakke
8900 Randers

Projektet på Thors Bakke i Randers omfatter Thors Tårn og Thors Karré. Der opføres ca. 13.890 m2 boliger (almene familie-, ældre- og ungdomsboliger samt private boliger) med tilhørende kælder (p-kælder, depotrum og teknikrum).

Thors Tårn bliver et højhus på 19 etager opført primært i hvide betonelementer. De nederste 9 etager kommer til at bestå af 36 almene familieboliger og 18 ældreboliger, mens de øverste 10 etager bliver 36 ejerlejligheder. Derudover bliver der etableret to kælderetager med blandt andet parkeringskælder.

Karrébebyggelse kommer til at bestå af 101 ungdomsboliger i 5 etager primært opført i røde teglsten, der matcher den øvrige bebyggelse i området. P-kælder med ca. 79 stk. p-pladser samt p-areal på terræn med ca. 31 stk.p-pladser bliver på ca. 3042 kvm.

Opdatering: grundstensnedsættelsen på Thors Tårn 2, foregik tirsdag eftermiddag d. 21/6-22. Tårnet får i alt 13 etager med tilhørende tagterrasse og orangeri på 11. etage.

 Opdatering 22/9-22: Nu er projektet Thors Tårn 2 kommet op i en højde, hvor det går rigtig stærkt. Næste skridt er at finde de håndværkere, som skal fylde højhusskallen ud med rigtige lejligheder. De 39 lejligheder er planlagt klar til indflytning i begyndelsen af 2024.

Centrale aktører
  • ÅF Buildings Denmark P/S
    Ingeniør
  • Bygherrerådgiver og projektudvikler
  • ARKITEMA K/S
    Arkitekt
  • Kpc Herning A/S
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.234