23948sdkhjf

Høje Taastrup Rådhus

Høje Taastrup, Høje-Taastrup Kommune

Fase
Afsluttet
Budget
213.800.000 kr.
Størrelse
9580 kvm
Start
Q1 2021
Slut
Q3 2022
Kategorier

Fremtiden Rådhus i Høje-Taastrup skal kickstarte udviklingen af den nye bydel ”Høje- Taastrup C.” – et byudviklingsprojekt, der forvandler Høje- Taastrup ved at etablere et nyt bycentrum, der bliver kommunens grønne og pulserende bydel

Det fremtidige rådhus er placeret som et tårn og synligt vartegn midt i det grønne strøg i Høje- Tåstrup Cs nye bypark mellem City 2 og den fremtidige nye by. Rådhuset ligger i parkens knækpunkt som et formidlende led mellem det eksisterende byggeri, den nye park og City 2, og bliver således omdrejningspunkt for den nye bydel.

Rådhuset opføres i 9 etager. I de to nederste etager er de borgerrettede funktioner placeret så som jobcenter, registrering og en stor del af husets mødecenter. En stor trappe leder fra det centrale atrium op til 1. sal, til kantine og mødecenter. De næste 6 etager indeholder fleksibelt indrettede arbejdsområder. På 9. og øverste etage er byrådssal, møde- og undervisningslokaler samt udsigtslounge placeret. Fra etagen er der adgang til det offentligt tilgængelige taglandskab og tag terrasse.

Centrale aktører
 • Atelier Lorentzen Langkilde
  Underrådgiver (arkitekt)
 • Høje-Taastrup Kommune
  Bygherre
 • Totalentreprenør
 • Cowi A/S
  Ingeniør
 • Plh Arkitekter A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.266