23948sdkhjf

Lilli Gyldenkildes Torv - boliger, butikker og p-hus

Horsens, Midtjylland

Fase
Udførelse
Størrelse
47900 kvm
Start
Q1 2018
Slut
Q4 2021

Lejerbo, Horsens har indgået aftale med Casa A/S i funktion af delegeret bygherre om projektering og udførelse af nøglefærdigt byggeri omfattende ca. 360 almene ungdoms- og familieboliger på Kvickly-grunden, 8700 Horsens. Lejerbo er som almen boligselskab omfattet af udbudsloven og Casa er som delegeret bygherre dermed forpligtiget til at løfte udbudspligten. Casa udbyder som totalentreprenør arbejdet i flere fagentrepriser og leverancer.

Det nye område Lille Gyldenkildes Torn, tidligere kaldet Kvickly-grunden, omfatter butikker, fastfood-restauranter, boliger og mulighed for plejehjem. Med i projektet er en ændret vejføring med formål at give plads til byggeriet, samt integrering af en del af Rådhusparken. På sigt vil Horsens Kommunes aktiviteter i bygningen, der i dag fungerer som rådhus, flyttes til VIA University College nuværende lokation på Chr M. Østergaards Vej, som del af den såkaldte Campusrokade.

Projektet er opdelt i flere etaper:
Delområde 1 og 2 består af ca. 8.000 kvm butikker og ca. 1.400 kvm fastfoodrestauranter i stueplan/1. sal. Fra 1.-7. etage etableres ca. 21.000 kvm/ 260 almene familieboliger på 2-5 værelser og ca. 5.000 kvm/99 ungdomsboliger  bestående af 1-værelses lejligheder. På taget etableres fællesarealer.

På delområde 3, som er beliggende ned mod Bygholm Å, er planlagt ca. 12.500 kvm private boliger – med mulighed for etablering af plejehjem.

Med i projektet er også et nyt p-hus med ca. 104 pladser. Samlet set vil der være 375 p-pladser på hele området inkl. p-hus.

Centrale aktører
 • Delegeret bygherre
 • Niras A/S
  Ingeniør
 • ARKITEMA K/S
  Arkitekt
 • Bisgaard | Ejsing ApS
  Bygherrerådgiver
 • Lejerbo, Horsens
  Bygherre
 • Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.252