23948sdkhjf

Albertshøj - butikker og ældre-/plejeboliger

Albertslund, Albertslund Kommune

Fase
Udførelse
Budget
116.000.000 kr.
Størrelse
7544 kvm
Start
Q2 2021
Slut
Q4 2023
Adresse
Vognporten 10
2620 Albertslund

Butikker udføres til brug for butiksområdet Albertslund Centrum, mens ældre- og plejeboliger opføres af bygherre på vegne af Albertslund Kommune, til brug for plejecentret ”Albertshøj” etape 3.

Byggegrunden beliggende i Albertslund Centrum´s nord-vestlige hjørne. Grunden er i dag bebygget med en dagligvarebutik og service arealer på 1.sal.

Det nye byggeri er omgivet og støder til flere terræn og gulvniveauer. Disse forskellige niveauer bindes sammen i dette nye projekt.

Totalentreprisen omfatter opførelse af butikker (ca. 3.000 m2), demens- og ældreboliger (ca. 4.000 m2), samt udenomsarealer, herunder bl.a. belægninger i plan 0 (ca. 2.150 m2) til brug for plejecentret ”Albertshøj” etape 3 og butiksområdet "Albertslund centrum", samt Familiehuset og Sundhedsplejen på etage 2.
Det samlede byggeri vil rumme 36 boliger særligt indrettet til demente på niveau 3-5. I niveau 6-10 vil der komme 20 flere ældreboliger. I niveau 2 vil der være kontormiljø og i niveau et – altså stueetagen – vil der komme et nyt butiksområde.

Totalentreprisen omfatter udførelse af alle nødvendige ydelser fra overtagelsen af grunden som den henligger på overtagelsestidspunktet, til aflevering af et fuldt færdigt byggeri.

Opdatering d. 11/8-23: Byggeriet af Albertshøj etape 3 er blevet forsinket grundet brand på en af etagerne og vil derfor først stå færdig ultimo 2023. 

Centrale aktører
 • Agat Management A/S
  Bygherre
 • Entasis A/S
  Arkitekt
 • OLUF JØRGENSEN A/S
 • LASSEN LANDSKAB A/S
 • Albertslund Kommune
 • Nordstern ApS
 • Wissenberg A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25