23948sdkhjf

Lisbjerg Bakke - AL2Bolig afdeling 128

Aarhus N, Midtjylland

Fase
Afsluttet
Størrelse
4100 kvm
Slut
Q4 2018
Adresse
Jess Ingerslevs Gade 3
8200 Aarhus N
Projekttyper
Ungdoms-/studiebolig

Projektet består af 35 familieboliger og 5 ungdomsboliger fordelt på 6 boligblokke, som er bygget næsten 100 procent i træ.

Foruden selve fundamentet samt en kerne af beton er bygningerne designet som et firkantet skelet af træ. Hele byggeriet er DGNB-certificeret og er det første fire-etagers træhus, som er opført i Danmark. 

Bygningerne er beklædt med grantræ, som efterlades ubehandlet, så det får patina, som vejr og vind passer det. Efterhånden, som enkelte planker slides ned, kan de nemt udskiftes.

I det hele taget er byggeriet designet med tanke på, at enkelte komponenter og dele kan tages ud og repareres og siden genbruges samme sted - eller et nyt sted. 

Boligerne har forskellige størrelser og antal plan. Ud af de 40 boliger er der 27 forskellige boligtyper i et, to og tre plan. Boligerne har udsigt til natur, Lisbjerg Bakke og Aarhus - enkelte boliger har havkig.

Indflytningen er planlagt til 1. april 2018, og de kommende beboere kan se frem til at få et hjem, hvor nytænkning og fleksibilitet er i højsædet. For eksempel får de mulighed for selv at montere nye vægge og indrette køkken efter behov.

 

Hovedprojekt
 • Lisbjerg Bakke - AL2Bolig afdeling 128
Underprojekt(er)
Centrale aktører
 • AL2Bolig
  Bygherre
 • Storentreprenør
 • MOE A/S
  Rådgivende ingeniør
 • Tegnestuen Vandkunsten A/S
  Arkitekt
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.267