23948sdkhjf

Holbæk Private Realskole - udvidelse

Holbæk, Sjælland, Sjælland

Fase
Udførelse
Start
Q1 2016
Slut
Q4 2018
Adresse
Absalonsvej 25
4300 Holbæk
Kategorier

Holbæk Private Realskole, opført i 1955, udvider for at imødekomme stigende elevtal.

Projektet omfatter 1.500 nye kvadratmeter til udskolingen, en klubbygning på 145 kvadratmeter samt en mindre ombygning af eksisterende omklædningsrum og depoter.

Mest markant er den nye udskolingsbygning. Den skal med sine tre fulde etager og en udnyttet tagetage danne ramme for de ældste af skolens elever, nemlig 7.-10. klasserne.

Den arkitektoniske ambition er at skabe et byggeri, der spiller sammen de gamle skolebygninger fra 1955 og samtidig markerer en forskellighed. Skolens elever må nemlig gerne kunne mærke skiftet fra mellemtrin til udskoling – og her understøtter det fysiske skifte til nye rammer elevernes mentale gearskifte, når de rykker op i de ældre klasser.

Bygning spejler således skolens eksisterende bygninger med det klassiske saddeltag, gavlmotivet og farveholdningen - og markerer sig samtidig som en ny og anderledes bygning, blandt andet med valget af råt cortenstål til facaden.

Inden for i den nye udskolingsbygning vil hver etage blive disponeret, så én årgang med tre tilhørende klasseværelser placerer sig omkring et fællesareal. Fællesarealet organiseres, så det er opdelt i mindre enheder, hvori elever kan arbejde i større og mindre grupper.

Centrale aktører
 • B. Nygaard Sørensen A/S
  Hovedentreprenør
 • Kant Arkitekter A/S
  Arkitekt
 • Aksel V. Jensen. Rådgivende Ingeniørfirma A/S
  Rådgivende ingeniør
 • Holbæk Private Realskole
  Bygherre
 • Thing Brandt Landskab ApS
  Landskabsarkitekt
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.282