23948sdkhjf

Siloen - boliger

Aalborg, Nordjylland, Aalborg Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
10000 kvm
Start
Q1 2017
Slut
Q4 2018
Adresse
Østre Havnegade
9000 Aalborg

I Musikhusvarteret på Østre Havn i Aalborg opfører Himmerland Boligforening og A. Enggaard boligbyggeriet Siloen med 18 almene familieboliger, 62 almene ungdomsboliger og 34 ejerlejligheder.

Oprindeligt var planen at indrette boligerne i den eksisterende korn- og foderstofsilo på grunden. Men da dette ikke kunne lade sig gøre, har man, med C.F. Møller og Niras som henholdsvis arkitekt og ingeniør, valgt at opføre et nyt tårn af samme størrelse og hovedudseende som det oprindelige.

Siloen, der er på knap 10.000 kvadratmeter, får fællesfunktioner i stueplan, mens der indrettes fire etager med almene ungdomsboliger nederst fulgt af tre etager med almene familieboliger. Den øverste del af byggeriet indeholder de private ejerlejligheder.

Himmerland Boligforening er bygherre på familie- og ungdomsboligerne, mens A. Enggaard er bygherre på ejerlejlighederne samt totalentreprenør på hele byggeriet.

Centrale aktører
 • A. ENGGAARD A/S
  Bygherre (ejerboliger)
 • C.F. MØLLER A/S
  Arkitekt
 • A. ENGGAARD A/S
  Totalentreprenør
 • Himmerland Boligforening
  Bygherre (almene boliger)
 • Niras A/S
  Rådgivende ingeniør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.266