23948sdkhjf

The SocialSpine på Øresundskollegiet

Danmark

Fase
Udførelse
Budget
2,8 mio. kr.
Størrelse
1.470 kvm
Kategorier

Øresundskollegiet – Nordens største kollegium – har igangsat en markant renovering. Første skridt er transformationen af kollegiets ikoniske tagterrasse. Her forvandler SLA det grå 1970’er betonareal til en ny grøn ’SocialSpine’ med væksthuse, studiepladser, udekøkkener, festplads og 350 træer, buske og planter, der skaber optimale rammer om det moderne, sociale og bæredygtige studieliv.

Centrale aktører
  • SLA A/S
    Arkitekt
  • ARKI-LAB ApS
    Bygherrerådgiver
  • DEN SELVEJENDE INSTITUTION ØRESUNDSKOLLEGIET
    Bygherrerådgiver
  • Optimus Anlæg A/S
    Entreprenør
  • AB Clausen A/S
    Ingeniør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141