23948sdkhjf

Kongens Lyngby Centrum - udvikling

Kgs. Lyngby, Danmark

Fase
På vej
Kategorier

Lyngby-Taarbæk Kommune har besluttet at udarbejde en vision og en udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum, der skal sætte rammer for offentlige og private projekter og omsættes til konkrete byrumsprojekter.
På denne baggrund udbyder Lyngby-Taarbæk Kommune 3 parallelle kontrakter med karakter af rammeaftaler, der hver indeholder en forpligtelse til i parallelopdraget at udarbejde et forslag til en udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum. Derudover indeholder rammeaftalerne en mulighed for Lyngby-Taarbæk Kommune for at tilkøbe rådgivningsydelser til færdiggørelse af udviklingsplanen samt til projektering af byrum i delområderne 1, 3 og 10.
Der vil blive indgået rammeaftale med hver af de 3 vindende rådgiverteams. Hvert rådgiverteam skal udarbejde et forslag til udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum i en parallelopdragsproces og modtager et fast honorar på 600.000 kr. herfor.

Centrale aktører
  • Lyngby-Taarbæk Kommune
    Bygherre
  • Cowi A/S
    Forundersøgelse
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.221