23948sdkhjf

Sønderborg Station - renovering

Sønderborg, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
2 mio. kr.
Kategorier

Sønderborg Kommune har selv været i gang med at forberede området ved Sønderborgs togstation. Byrådet har afsat 0,9 mio. kroner til at give området foran stationen et løft og har gennemført renovering af handicaptoilet, renovering af trappe, nye træer osv.
Transportministeren har fået opbakning fra Folketingets transportordfører, om at bruge yderligere to mio. kroner til Sønderborg Station. Der skal bruges 1,6 mio. kr. til ledelinjer og nyt slidlag, og så er der 0,4 mio. kr. i tilskud til Sønderborg Kommunes projekt om at forny og forbedre indgangsområdet omkring stationen.
Både DSB og Banedanmark vurderer, at perronen ved Sønderborg Station er i relativ god stand, men Banedanmark har dog vurderet, at det er hensigtsmæssigt at foretage to forbedringer: Anlæg af ledelinjer, som forventes at koste ca. 0,7 mio. kr. Ledelinjer kan ses af svagsynede og mærkes af blinde, fordi de er en kontrast til de andre omgivelsers materiale og farve. Samtidig skal slidlaget på perronen fornyes, hvilket forventes at koste ca. 0,9 mio. kr. 
Derudover skal der bruges penge på at lave en bedre cykelparkering ved stationen.

Centrale aktører
  • Sønderborg Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141