23948sdkhjf

Kvarterhus i Gadehavekvarteret

Høje-Taastrup, Danmark

Fase
På vej
Størrelse
1.800 kvm.
Start
januar 2022
Slut
juni 2024
Kategorier

Visionen for kvarterhuset er et attraktivt og inviterende samlingspunkt og socialt mødested i kvarteret og et vibrerende videns- og læringsmiljø for alle kvarterets beboere og aktører. Kvarterhuset er et sted, hvor alle føler sig velkomne, og hvor beboere mødes til både festlige og uformelle lejligheder. Huset er inddelt i en række fællesfunktioner med adgang for mange brugere og nogle funktioner med adgang for specifikke brugergrupper. De vigtigste fællesfunktioner er caféen, salene, folkekøkken, omklædningsrum og eksperimentariet. Caféen er husets hjerte. Den skal fremstå offentligt tilgængeligt og skal gennemsyres af husets karakter og kvaliteter og inspirere brugere af huset i alle aldre gennem udstilling og åbenhed til de øvrige fællesfunktioner samt uderum.
Byrådet i Høje-Taastrup Kommune har godkendt funktionsprogrammet, så nu vil der blive udarbejdet et samlet udbudsmateriale og der vil blive afholdt en arkitektkonkurrence. Det forventes, at der vil være fundet en vinder af arkitektkonkurrencen i december 2021. Byggeriet gennemføres i perioden januar 2022 til juni 2024.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
  • Kvarterhus i Gadehavekvarteret
Centrale aktører
  • Høje-Taastrup Kommune
    Bygherre
  • WSP Danmark A/S
    Funktionsprogram
  • Nerd Architects
    Funktionsprogram
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.14