23948sdkhjf

Halmstadgades Haver

Aarhus N, Danmark

Fase
Forberedelse
Størrelse
7.000 kvm
Adresse
Halmstadgade
8200 Aarhus N

Halmstadgades Haver opføres på området ved den tidligere Journalisthøjskole i det nordlige Aarhus. Projektet, der DGNB-certificeres, er resultatet af et aarhusiansk samarbejde mellem FO (Folkeoplysningens Hus), Salling Group, arkitektfirmaet Sleth og ejendomsudvikleren Innovater.

Den nye bygning med 14 etager består af en Netto, et aktivitetslokale til sociale tiltag og 6.320 kvm bolig fordelt på 94 enheder. Heraf er over halvdelen familie-/delevenlige boliger og resten er mindre boliger. Derudover etableres der gæstebolig og fælleslokale.

Det grønne landskab trækkes op i højden, og ind over tagflader, terrasser og altaner. Altanernes varierende størrelser og placeringer skaber dybde og variation i bygningens facadeudtryk.

Med et indgået partnerskab og integrering af FO bidrager Halmstadgades Haver til naboskabet og social bæredygtighed. FO vil drive et lokale i stueetagen med fællesskabende tilbud for området og vil fungere lidt som et udstillingsvindue for FO’s aktiviteter.

Centrale aktører
  • Sleth A/S
    Arkitekt
  • Innovater A/S
    Udvikler
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.156