23948sdkhjf

Broskolen Årslev - modernisering og nybyggeri

Årslev, Danmark

Fase
Forberedelse
Kategorier

Projektet omfatter omdannelse og modernisering af dele af eksisterende faciliteter samt udbygning med skoleudvidelse og musikskole.

I de eksisterende faciliteter skal der skabes flere bygningsmæssige- og funktionsmæssige ændringer, som afhjælper udfordringerne med klasserumsstørrelser samt manglede zoner, der understøtter gruppe- og projektarbejde samt muligheden for ophold og socialisering for eleverne.

Skolen udvides med 2 selvstændige bygninger. Henholdsvis en bygning med klasserum, fællesareal, billedkunst og håndværk og design samt et hus til musikskole, der ligeledes skal fungere som områdets kulturhus.

Projektet har fokus på, at der skal etableres attraktive udearealer samt en god og logisk wayfinding i forhold til skolens hovedindgang(e) samt skolens faciliteter.

Projektet har endvidere stor fokus på bæredygtighed, og de nye bygninger skal certificeres til DGNB guld niveau og opfylde DGNB hjerte.

Centrale aktører
  • Faaborg-Midtfyn Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.156