23948sdkhjf

Plejecenter Lillevang - udvidelse

Farum, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udbud
Budget
81 mio. kr.
Adresse
Lillevænget
Farum
Kategorier

Furesø Kommune har besluttet at plejecenter Lillevang skal udvides med flere boliger. Desuden er det med udvidelsen et ønske at forbedre funktionen af de eksisterende boliger med henblik på bedre udnyttelse af ressourrcer, flere hænder nærmere borgerne, og bedre forhold for både personalet og beboerne.
Mangor & Nagel Arkitekter har i samarbejde med Dominia Rådgivende Ingeniører udarbejdet et dispositionsforslag for hvordan Lillevang skal udvides.
Grunden ligger i udkanten af Farum på Lillevænget.
Det eksisterende plejecenter Lillevang er bygget i 1998 som plejeboliger med tilhørende aktivitetscenter.
Plejecentret består i dag af 96 plejeboliger, en særlig boenhed og et aktivitetscenter. Bygningsanlægget er disponeret med 4 fritliggende bo-klynger og aktivitetscenter omkring en pergola udformet som en stor ellipse. Bygningerne i en etage ligger med tæt tilknytning til landskabet og naturen. Mod Lillevangsvej er tilkøbt et areal som skal bruges til parkeringsanlæg.
Det udbudte projekt omfatter en udvidelse med 55 boliger med tilhørende landskab, hvoraf 16 boliger lægges som udvidelse af eksisterende bo-klynger nr. 3 og 4, og 39 boliger udføres inde i ellipsen i 2 etager. Det forventes at om-, til- og nybygning står færdigt i 2023, enkelte etaper evt. tidligere. Nybyggeriet skal DGNB-certificeres til mindst sølv som er mindste certificeringsordning.

Centrale aktører
  • Furesø Kommune
    Bygherre
  • BOLIGSELSKABET FARUMSØDAL
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.171