23948sdkhjf

Børnehus i Fremtidens Forstad i Årslev

Årslev, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
24,1 mio. kr.
Start
August 2021
Slut
Januar 2023
Adresse
Æblehaven
5792 Årslev
Kategorier

Kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune har godkendt skitseforslag til et nyt og bæredygtigt børnehus i Fremtidens Forstad i Årslev. Børnehuset skal sikre, at der er pasning til de mange tilflyttere frem mod 2030, hvor den nye bydel og bymidte forventes at være fuldt udbygget.

Det nye børnehus bliver en integreret daginstitution til 12 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn samt legestue til 25 dagplejebørn og gæstepasning til andre 12 dagplejebørn.

I skitseforslaget arbejdes der blandt andet med et godt indeklima, god akustik og gode dagslysforhold, ligesom forslaget genbruger og udnytter potentialet i børnehusets placering i en gamle have med gamle træer. Børnehuset kommer samtidig til at ligge tæt på byens nye fællesarealer og rekreative områder.

Ambitionen er, at det færdige børnehus skal opnå DGNB-certificering på guldniveau. Derfor skal opførelsen af huset baseres på både økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed.

Det nye børnehus forventes at stå klart i januar 2023. Skitseforslaget er tegnet af Bjerg Arkitektur og skal konkretiseres yderligere i 2021.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
Centrale aktører
  • Bjerg Arkitektur A/S
    Arkitekt (skitseforslag)
  • Faaborg-Midtfyn Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.187