23948sdkhjf

Busterminal Dybbølsbro

København, Danmark

Fase
På vej
Kategorier

I de senere år har der været en kraftig vækst i antallet af buspassagerer der benytter de nationale busruter til og fra København. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har i 2018 estimeret at væksten ikke vil aftage og at denne kan stige yderligere, hvilket vil øge presset på de eksisterende faciliteter og skabe et behov for yderligere busholdepladser.
Et centralt element i etablering af en ny central busterminal er at samle busserne på én lokalitet tæt på anden kollektiv trafik, i stedet for den nu spredte lokalisering i og omkring København, med henblik på at sikre en tidssvarende betjening samt løse de trafikale og trafiksikkerhedsmæssige problemer, der er konstateret ved de eksisterende lokaliteter. Samtidig imødegås den forventede stigning i buskørslen til og fra København. Ved at samle bustrafikken ét sted, kan man ligeledes sikre en formel koordinering og håndtering af trafikinformationen vedrørende busruterne som i dag opereres af flere forskellige operatører.

Centrale aktører
  • Vejdirektoratet
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.22