23948sdkhjf

Brunder Tårnhuse

Brønderslev, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
150 mio. kr.
Størrelse
9.800 kvm
Start
Februar 2020
Slut
2021
Adresse
Peder Nielsens Gade
9700 Brønderslev

I centrum af Brønderslev, på en grund ved Brønderslev Station, der tidligere har huset Politigården og Posthuset, opfører Domea og Svend Aage Christensen 116 boliger. Projektet omfatter fire punkthuse i op til syv etager. Projektet består af 66 almene familieboliger og 30 ungdomsboliger for Domea Aabybro - samt af 19 private boliger. På øverste etage i hver af de tre blokke bliver der adgang til fælles tagterrasse. Den fjerde blok er disponeret med 6 flexboliger i stueplan og 30 studieboliger fra 1.-5. sal.

Projektet, som går under navnene Brunder Tårnhus og Rhododendronpladsen, er omkranset af Godsbanegade, Nørregade og Banegårdspladsen.

Den samlede bebyggelse vil fremstå med et ensartet og sammenhængende arkitektonisk udtryk med facader i gul tegl med områder i relief. Tage udformes som flade tage. Punkthusene vil blive oplevet som en parkbebyggelse med private udearealer til de enkelte boliger i form af egen terrasse eller altan. Der bliver etableret fællesparkering, og et stisystem vil skabe bymæssige sammenhænge på tværs af grunden.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141