23948sdkhjf

Gadehavegård - udviklingsplan

Taastrup, Danmark

Fase
Forberedelse
Start
2023
Kategorier

Dansk Funktionærers Boligselskab (DFB) og Høje-Taastrup kommune har fået udarbejdet en udviklingsplan for det udsatte boligområde Gadehavegård, så det  lever op til lovens kravene i den såkaldte "ghettopakke" som skal sikre blandede boligområder med forskellige boligtyper.

Planen skal via et nyt Campus på 4.000 kvm, et kvarterhus med blandt andet aftenskoleaktiviteter og 105 studieboliger styrke mulighederne for et liv som ung studerende i området. Samtidig skal der bygges moderne almene ældreboliger og i alt 100 étværelses lejligheder skal lægges sammen med andre boliger for at skabe større og mere attraktive boliger - også for familier med børn. Endelig skal der bygges nye private ejerlejligheder og rækkehuse, som skal tiltrække andre beboere og skabe variation i boligtyperne.

Alt sammen skal bidrage til en varieret og levende bydel, hvor der er plads til forskellighed - en bydel man har lyst til at flytte til og blive boende i, både som ung, som børnefamilie og som ældre. 

Arbejdet med udviklingsplanen for Gadehavegård sker i flere etaper over de kommende år. De første renoveringer ventes igangsat i 2023.

 

Centrale aktører
 • Danske Funktionærers Boligselskab
  Bygherre
 • Høje-Taastrup Kommune
  Bygherre - campus
 • Arkitema K/S
  Totalrådgiver
 • JL Engineering A/S
  Underrådgiver
 • AB Clausen A/S
  Underrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.125