23948sdkhjf

Roskildevej 16 i Hillerød - ny daginstitution

Hillerød, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udbud
Budget
38 mio. kr.
Størrelse
1.880 kvm
Adresse
Roskildevej 16
3400 Hillerød
Kategorier

Hillerød Kommune agter at iværksætte et udbud om opførelse af en ny daginstitution beliggende Roskildevej 16, 3400 Hillerød medio august 2020. Hillerød Kommune har med totalrådgivningsbistand fra Erik Arkitekter fået udført et hovedprojekt omfattende samtlige arbejder vedrørende opførelsen af den ny daginstitution inkl. udvendige landskabsarbejder.

Byggeriets omfang: Byggeriet opføres i 1 etage med et samlet bygningsareal på 1.733 kvm samt 147 kvm skure. Den nye daginstitution etableres til 200 enheder med 3 familiegrupper, svarende til 50 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn, med en planløsning og indretning, der understøtter kommunens science-didaktiske, pædagogiske principper.

Principper for daginstitutionen: Bygningerne er udformet med forbillede i den firlængede bondegård, med daginstitutionen som hovedhuset i 3 længer og skurene som den fjerde længe/ staldene, og skal opføres som et CLT (krydslamineret tømmer) elementbyggeri med overflader, der er indbydende og robuste, og egnet til brug i en daginstitution. Der er fokus på minimale drift- og vedligeholdelsesudgifter ved valg af materialer og fokus på bæredygtig indretning i form af fleksibilitet i indretning med gruppe- og puslerum, der over tid kan ændres til anden aldersgruppe. Alle tiltag skal fremme kvaliteten af det oplevede miljø og understøtte ønsket om fleksibilitet og understøtte det pædagogiske arbejde i dagligdagen.

Udvendige arealer: Der etableres ankomst- og p-areal til daginstitutionen. Legepladsen er indrettet med beplantning, der delvist opdeler legepladsen i rum med forskellig landskabs- og havekarakterer, der understøtter fortællingen om bondegården.

Centrale aktører
  • Hillerød Kommune
    Bygherre
  • Øllgaard Rådgivende Ingeniører A/S
    Ingeniør
  • Erik Arkitekter A/S
    Totalrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141