23948sdkhjf

Klostermarksskolen, Aalborg - tilbygning

Aalborg, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Start
Foråret 2020
Slut
Efteråret 2021
Adresse
Dr. Christines Vej 6
9000 Aalborg
Kategorier

Privatskolen Klostermarksskolen i Aalborg opfører en ny tilbygning med tre funktioner fordelt på de respektive etager; En multisal i stueplan, en naturfagsetage og en billedkunstetage. Facaderne afspejler direkte funktionerne og stemningerne på den enkelte etage.

Multisalens høje rum kommer til udtryk i facaden med store vinduespartier, der inviterer omgivelserne ind og sikrer transparens mellem by og skole.

Naturfagsetagen er med klassisk etagehøjde og veltilpasset vinduessætning i facaden.

Billedkunstetagen er helt særlig med en atelierlignende stemning og står stramt i blankt murværk uden vindueshuller mod nord og syd. To smukke østvendte ovenlys sikrer et godt arbejdslys til kunstlokalerne og skaber den rette kunstnerstemning. Ovenlysene fremstår som meget markante tagformer, der både giver huset identitet, men samtidig også afspejler dets funktion.

Centrale aktører
  • C.F. Møller A/S
    Arkitekt
  • Klostermarksskolen
    Bygherre
  • Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
    Rådgivende ingeniør
  • Magnus Thomsen Eftf. ApS
    Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.11