23948sdkhjf

Afd. 114 Bjerggården - renovering og ombygning

Middelfart, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
82 mio. kr.
Adresse
Stationsvej
Middelfart

På baggrund af en byggeteknisk helhedsplan og skitseforslag, begge godkendt ved skema A i Landsbyggefonden og Middelfart Kommune, skal afdeling 114 Bjerggården renoveres og ombygges. Endvidere skal der opføres en ny 3. sal indeholdende 20 nye tagboliger, ligeledes i henhold til det godkendte skitseforslag.
Renoveringen og ombygningen omfatter alle 72 eksisterende boliger og gennemføres som et støttet byggeri i henhold til lov om almene boliger mv., LBK nr. 1023 af den 21. august 2013 med seneste ændringer.
Opførelsen af de 20 nye tagboliger gennemføres som et støttet byggeri i henhold til bekendtgørelse om støtte til almene boliger med seneste ændring, BEK nr. 14 af den 9. januar 2020.
Afdelingen Bjerggården består af 2 bygninger, der begge er opført i 1968. De fremstår generelt pæne men ses samtidig også nedslidte flere steder og er ikke længere tidssvarende. De forventede økonomiske ramme for håndværkerudgifter udgør ca. 82.000.000 kr. ekskl. moms.

Centrale aktører
  • Civica
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141