23948sdkhjf

Strandskolen i Greve - renovering, om- og nybyggeri

Karlslunde, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udbud
Budget
120 mio. kr.
Adresse
Kongens Enge 40
2690 Karlslunde
Kategorier

Der foreligger et udvidet byggeprogram og idéoplæg som danner grundlag for renovering, om- og tilbygning på Strandskolen, Kongens Enge 40, 2690 Karlslunde:
Opgaven skal opgradere Strandskolen til en fuld 3 sporet folkeskole fra 00.00 – 09.00 kl. samt integreret SFO med nye læringsmiljøer, opgradering til et sundt indeklima og en ny klimaskærm inkl. miljøsaneringer.

Strandskolen er en skole fra 1960érne med et påtrængende renoverings- og moderniseringsbehov. Skolen har ikke de faciliteter, der skal til for at sikre at eleverne får en tidssvarende undervisning med læringsmiljøer for fælles arbejde og individuel læring, samt store udgifter til drift.

Indeklima– bygning A, B og C:

Skolens nuværende undervisningslokaler opgraderes med nye elinstallationer og forbedret ventilation der opfylder BR18 krav.

Indvendig gennemgår skolen en total opgradering – nye overflader iht. svanemærkning, energi optimering på installationer og forbedring af indeklimaet. Alle rum forventes fuldt istandsat og skolens energiramme opgraderet til BR18.

Klimaskærm – bygning A, B og C:

Bygningskonstruktionerne i facaden er opført med bærende betonsøjler og betonbjælker. I facader er betonsøjler og betonbjælker synlige og fremstår flere steder med skader i betonen og armeringen grundet utætte fuger mm. De massive betonpartier i facaden og de gennemgående lodrette betonsøjler udgør store kuldebroer. Sokkel er uisoleret og vinduespartierne trænger til udskiftning.

Mellem betonsøjler i facaderne er der monteret lette facadepartier, der bl.a. har PCB i fuger mellem betonen og de lette facadepartier samt asbest i facadepladerne på brystningerne. Vinduespartier i malerbehandlet massivt træ - indeholdende flere steder med bly i maling, udskiftes til nye energivenlige træ/alupartier.

På den baggrund skal Strandskolens klimaskærm – facader og tag, gennemgå en total fornyelse således at skolen overholder Greve Kommunes krav til bæredygtighed og energiforbrug 2020 samtidigt med at drift og vedligeholdes udgifterne minimeres.

Idéoplægget indeholder en efterisolering udvendig på facaden, for dels at standse betonskader forårsaget af utætte fuger mm. og dels for at forbedre energirammen på byggeriet. Efterisolering skal udføres således at den samlede energiramme for bygningen overholder BR18.

Miljøsanering:

Miljøforhold i forbindelse med byggearbejder skal håndteres af nærværende totalrådgiver.

I forbindelse med ny klimaskærm skal skolen gennemgå en omfattende miljøsanering.

Efter projekteringsfasen forventes opgaven udbudt som tidligt udbud med forhandling, som hovedentreprise i EU Udbud.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.219