23948sdkhjf

Multivarmeværk i Egtved

Egtved, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
1.750 kvm
Start
Juni 2020
Slut
Foråret 2021
Adresse
Lergårdsvej
6040 Egtved
Kategorier

Egtved Varmeværk vil opføre et multivarmeværk, bestående af en biomassekedel og en varmepumpe, til at supplere det eksisterende solvarmeanlæg. 

Lokalplanområdet er på ca. 6000 m2 , beliggende i et industriområde i den nordøstlige del af Egtved, syd for Ribevej. Indenfor lokalplanområdet er der et beplantningsbælte mod nord og vest samt tekniske anlæg tilhørende Egtved solvarmeværk, som lokalplanområdet grænser til mod vest. De tekniske anlæg vil blive bibeholdt. Lokalplanområdet vil have vejadgang fra Lergårdvej.

En ny lokalplan skal give mulighed for at opføre et varmeværk med hal til varmepumpe, hal til flislager og hal til biomassekedel med en maksimal højde på 12 meter. Derudover gives der mulighed for at opføre en skorsten på op til 30 meter. Varmeværket vil fremstå som en samlet bebyggelse. Derudover vil der også blive placeret energioptagere (mindre tekniske anlæg med en højde på op til 2,5 meter). Lokalplanen vil også give mulighed for en yderligere udvidelse af bygningen samt udvidelse af energioptagere.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.234