23948sdkhjf

Klostergården - boliger

Kolding, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
118 mio. kr.
Størrelse
11.131 kvm
Start
Marts 2020
Slut
April 2022

Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding opfører 92 almene familieboliger på 8.058 kvm i Kolding midtby. Boligerne er henholdsvis 2-, 3- og 4-rums boliger i størrelsen 63-115 kvm, og den nye boligafdeling får navnet Klostergården.

Boligerne danner en lukket karré, som skaber et fælles gårdrum for beboerne. Det er også fra gården, at der er adgang til boligerne. Her er der trapper op til svalegange, hvorfra man går ind i sin bolig. Boligerne mod Byparken har altan fra 1. sal og opefter. De øvrige boliger i bebyggelsen har fransk altan. Boligerne har gennemlyste køkkenalrum, og de har desuden alle et depotrum i boligen. 

Der er under størstedelen af bebyggelsen anlagt en p-kælder på 3.073 kvm med nedkørsel fra Klostergade.Der etableres personlift fra p-kælder til gårdrum. Der er desuden cykelparkering i kælderen, ligesom der er det i gården.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.156