23948sdkhjf

Nyt Museum Lolland-Falster

Nykøbing Falster, Danmark

Fase
På vej
Budget
20 mio. kr.
Kategorier

Med visionsoplægget ”Nye rammer om store fortællinger” ønsker bestyrelsen for Museum Lolland-Falster at indlede en dialog og samarbejdsproces med byrådene fra henholdsvis Lolland og Guldborgsund Kommuner. Bestyrelsen arbejder for etableringen af et nyt samlende kulturhistorisk museum, der fortæller historierne fra Lolland-Falster i nytænkende og moderne rammer - placeret på Nykøbing Havn.

Visionsoplægget er lavet i samarbejde med ETN Arkitekter

I Guldborgsund Kommunes budgetforlig for perioden 2020-2023 er der afsat i alt 20 mio. kr. til et nyt museum Lolland-Falster, der kan understøtte byens strategiske udvikling.

Det nye museum skal skabes i et samarbejde mellem Guldborgsund og Lolland Kommuner, det lokale erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, borgerne, turistorganisationer og fonde.

En af ambitionerne er at etablere berøringsflader mellem museet, erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner og det øvrige samfund via blandt andet konferencefaciliteter,aftenskolekurser og genoplivning af håndværkstraditioner. Den nye museumsbygning skal være fleksibel, og for eksempel skal velkomstområdet med butik og cafe være så stort, at det også giver mulighed for afholdelse af foredrag, koncerter, teater mm.

Centrale aktører
  • Guldborgsund Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141