23948sdkhjf

Nyt parkeringshus og forplads ved Fischers Plads

Viborg, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udbud
Budget
28
Start
Marts 2020
Slut
Oktober 2020
Adresse
Fischers Plads
Viborg
Kategorier

Viborg Kommune ønsker at opføre et nyt P-hus samt renovere forpladsen foran Sct. Mathias Centret ved Fischers Plads i Viborg.
Foruden en gedigen kvalitet af byggeriet med lave vedligeholdelsesomkostninger er det bygherrens ønske, at bygningerne fremstår med en diskret arkitektonisk fremtræden, der får bygningerne til at passe ind i områdets helhed og lokalplanens intentioner.
Der foreligger skitseforslag udarbejdet af Viborg Ingeniørerne og Erik Arkitekter. 
Projektbeskrivelse:
• Nedbrydning af resterne af tidligere parkeringskælder
• Opførelse af nyt parkeringshus med forskudte dæk som præfabrikeret ele-mentbyggeri på 4 niveauer med 59-69 parkeringspladser pr. niveau
• Parkeringshus forberedes for en senere overbygning med to forskudte dæk-niveauer.
• Udvidelse med ny parkeringskælder ved. eksisterende rampe på forplads
• Renovering af forplads
• Renovering af Fischers sti
Den samlede økonomiske anlægsramme for arbejdet udgør ca. 28 mio.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25