23948sdkhjf

Odder Sundhedshus

Odder, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udbud
Budget
63 mio. kr.
Størrelse
4.400 kvm
Start
2020
Slut
Sommer 2022
Adresse
Vitaparkvej
8300 Odder
Kategorier

Odder Kommune og KommuneKredit udbyder i fællesskab totalentreprisekontrakt på opførelse af Odder Sundhedshus. Odder Sundhedshus opdeles i 2 ejerlejligheder, hvoraf den ene ejes af Odder Kommune og skal rumme kommunale funktioner i form af træningsfaciliteter og 18 akutpladser. Den anden ejerlejlighed ejes af KommuneKredit og skal udlejes til 3 praktiserende lægeklinikker. Odder Kommune er ansvarlig for udbudsforretningens tilrettelæggelse og gennemførelse. Odder Kommune varetager endvidere bygherrefunktionen overfor totalentreprenøren også for så vidt angår KommuneKredits ejerlejlighed, og totalentreprisekontrakten vil derfor skulle indgås med Odder Kommune.

Det samlede byggeri er i alt på ca. 4.400 m2. Foruden de 2 ejerlejligheder skal totalentreprenøren etablere 60 stk. parkeringspladser i forbindelse med kælder under bygningen.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109