23948sdkhjf

Tryghedsboliger i Lund

Lund, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udbud
Budget
52 mio. kr.
Slut
2021
Adresse
Silkeborgvej
8700 Lund

AAB i Horsens opfører 37 nye tryghedsboliger i tilknytning til plejecentret Tamdrup Centret i udkanten af Lund ved Horsens.

Tryghedsboliger er almene familieboliger til personer over 60 år, som har behov for tilknytning til et plejehjem. Til boligerne er der også tilknyttet en social vicevært, der har til opgave at hjælpe de ældre. Boligerne indrettes til at ældre borgere kan blive boende i boligerne længere end i sædvanlige familieboliger. Der tages hensyn til tilgængeligheden til boligen og muligheden for at bevæge sig rundt med hjælpemidler ligesom hensigtsmæssig indretning og størrelse af badeværelser har særlig fokus.

Boligerne i Lund skal fungere i samspil med plejecentret, og beboerne kan benytte plejecentret forskellige tilbud og aktiviteter. Centralt i den nye bebyggelse opføres et orangeri, som nært fællesområde. Det vil beboerne på plejehjemmet ligeledes vil kunne benytte. Boligerne opføres som mindre huse med 2-3 boliger i et plan, og i de omgivende udearealer etableres bl.a. et regnvandsbassin og dele af en nu rørlagt å fritlægges.

Centrale aktører
 • Pluskontoret Arkitekter A/S
  Arkitekt
 • Arbejdernes A/B af 1938, Horsens
  Bygherre
 • Norconsult A/S
  Bygherrerådgiver
 • Niras A/S
  Ingeniør
 • Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25