23948sdkhjf

Fiomagrunden - boliger

Frederikssund, Danmark

Fase
På vej

Udviklingsselskabet Frederikssund ApS står bag 160 boliger på Fiomagrunden i Frederikssund. Boligerne er tiltænkt både unge, ældre og familier i størrelser på 35 kvm, 45 kvm, 65 kvm, 85 kvm og 110 kvm. 

Bygningernes højde er tilpasset den områdets øvrige bebyggelse og varierer fra 2 til 3,5 og 4 etager, mens et punkthus i midten af karréen har 5 etager.

Samtidig tilstræber projektet at bevare de eksisterende, historiske bygninger på grunden - hjørnehuset ved Kirkegade og Bakkegade og den skrå industribygning midt i karréen.

Byggeriet vil også få stor variation i facaderne, materialevalget og bygningsformerne. Gavlhuse med 45° tag og mellemhuse med flade tage. Et gennemgående element i byggeriet vil være dobbelte gavlhuse. Der bliver parkeringsmuligheder flere steder i området, ligesom der er planer om en parkeringskælder.

Trækonstruktioner vil være med i overvejelserne som den gennemgående hovedkonstruktion. Facadematerialer vil bestå af materialer som tegl, træ, zink og skifer – herunder eventuelt upcyclede genbrugsmaterialer. I byggeriets indre gård vil der blive etableret et grønt miljø, ligesom der vil være et bassin til opsamling af regnvand.

Alle boliger vil få indeliggende altan eller tagterrasse, og samtidigt indgår der et fælleshus med tilknyttede gæsteværelser i planerne.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.157