23948sdkhjf

Velkomstcenter Nationalpark Mols Bjerge

Rønde, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
40 mio. kr.
Størrelse
750 kvm
Adresse
Molsvej
8410 Rønde
Kategorier

Velkomstcenter Mols Bjerge, som placeres i tilknytning til Hack Kampmanns Strandhus ved Kalø Slotsruin, skal afspejle det bakkede landskab, som det er placeret i. Som en blød bakke underlægger det sig Kalø Slotsruin og det omgivende landskab uden at give køb på karakter og personlighed.

Det nye velkomstcenter rummer café og restaurant, udstillingsområde og uformelle mødesteder på de 750 kvm. Gæsterne bliver budt velkommen i en bygning, hvor træ og tegl er de dominerende materialer.

Det skrånende terræn betyder, at velkomstcentret er fordelt på to niveauer. Øverste niveau, hvor indgangsparti, garderobe og toiletter er placeret, er altid åbent for gæster. På det nederste niveau ligger udstillingsområdet samt café og restaurant, der har en storslået panoramaudsigt mod Kalø Slotsruin.

De to niveauer er foruden almindelig trappe og elevator forbundet via en tribunetrappe. Den giver overblik over udstillingsområdet og tilbyder samtidigt siddepladser til skoleklasser og andre gæster. Tribunen fortsætter uden for bygningen, så der også ude i det fri skabes et smukt og anvendeligt rum.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.121