23948sdkhjf

Pelargonievej 2 - penthouse-etage

Frederiksberg, Danmark

Fase
På vej
Størrelse
197
Adresse
Pelargonievej 2
Frederiksberg
Kategorier

Bygherre ønsker at forskønne af ejendommen, beliggende Pelargonievej 2, og vil etablere en ny penthouse-etage med to boliger. På etagen etableres private terrasser ud fra beboelsen og på taget etableres en stor tagterrasse fælles for hele ejendommen, med adgang via elevator.

Den nye etage er en udvidelse på 197 m² og medfører en bebyggelsesprocent på 221 i forhold til den nuværende på 191%. Der skabes et nyt samlet opholdsareal på 105 m².

Ejendommen er opført i 1960'errne som en tidstypisk fem-etages rødstensejendom med fladt tag. Den indeholder 15 beboelseslejligheder med et samlet boligareal på 1.250 m².

Den nye etage udføres i lette materialer, tilpasset murværket og indrettes med én tre-værelses lejlighed på 69 m² og én fire-værelses lejlighed på 107 m² begge med køkken/alrum, gennemlyste og med private terrasser. Den videre bearbejdning af endeligt materialevalg udføres i samarbejde med forvaltningen.

Den nye energioptimeret tagkonstruktion anlægges med en 52 m² fælles (grøn) terrasse, tilbagetrukket fra Roskildevej. Dele af den asfalterede gård udlægges til fælles grønt opholdsareal, og de eksisterende bilparkeringspladser opretholdes.

Centrale aktører
  • FREDERIKSEN ARKITEKTER
    Arkitekt (skitseforslag)
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172