23948sdkhjf

Kornbakken - renovering

Næstved, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
40.878.000
Start
Oktober 2019
Slut
Oktober 2020
Adresse
Kornbakken 25-33
4700 Næstved

Helhedsplanen er udarbejdet med baggrund i, at Kornbakken er en ældre boligafdeling fra 1950 bestående af 20 lejligheder og 11 klubværelser. Afdelingen trænger til en opgradering og modernisering. Særligt installationer, køkken og bad trænger til udskiftning.

De 11 klubværelser i stueetagen har igennem en årrække været svære at leje ud. Boligerne er mørke, utidssvarende og deler tekøkken, bad og toilet. Som en del af helhedsplanen ombygges disse til 4 moderne gennemlyste boliger.

Der etableres desuden 4 tilgængelighedsboliger. Boligerne lever op til kravene i SBI anvisning 222, hvilket betyder, at gangbesværede og selvhjulpne kørestolsbrugere kan komme rundt. Der skabes adgang til boligerne via elevator.

Der nedlægges i forbindelse med ombygningen 2 eksisterende boliger, og 7 klubværelser.

De resterende boliger i afdelingen moderniseres og nyindrettes med nye badeværelser og køkkener. Ligeledes moderniseres afdelingens udearealer, og der etableres en legeplads.

Fremadrettet vil afdelingen bestå af 22 boliger, hvoraf 4 er placeret i stueetagen, og 4 er indrettet som tilgængelighedsboliger. Der etableres også et fælleslokale i afdelingen.

Grundet de omfattende renoveringer af alle boliger, vil alle afdelingens beboere skulle genhuses. Genhusningen vil forventeligt foregå i en af BoligNæstveds andre afdelinger i området.

Den gennemsnitlige huslejestigning vil være 12 kr. pr. m2 pr. år. Fra 789 kr. pr. m2. pr. år før renoveringsprojektet til 801 kr. pr. m2 pr. år. efter. Huslejestigningen vil variere fra 350 kr. til 546 kr. pr. måned.

Det forventes, at arbejderne kan sættes i gang i oktober 2019 og afleveres i oktober 2020.

Centrale aktører
  • Bolignæstved
    Bygherre
  • HANSEN & ANDERSEN. NÆSTVED A/S
    Hovedentreprenør
  • Teknisk rådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109