23948sdkhjf

Henning Smiths Vej / Poul Buaas Vej - renovering

Aalborg, Danmark

Kontrakt
Storentreprise
Fase
Udførelse
Start
Januar 2017
Slut
Juni 2020
Adresse
Poul Buaas Vej og Henning Smiths Vej
9000 Aalborg

Himmerland Boligselskab får gennemført en større renovering af bebyggelsen på Henning Smiths Vej / Poul Buaas Vej i Aalborg Vestby.

Det oprindelige byggeri er fra 1949 og består af fire boligblokke på seks etager. I 2013 brændte dele af den ene blok, og efterfølgende blev de berørte dele af ejendommen renoveret. Denne renovering indarbejdes i den igangværende renovering.

I forbindelse med renoveringen sammenlægges de oprindelige 210 lejligheder til 195 nyrenoverede og moderne lejemål, størstedelen med nye lifte og elevatorer. Sammenlægningen sker ved, at de gamle opbevaringsrum på øverste etage inddrages til beboelse og tillægges lejlighederne på 4. sal. 

Indvendigt gennemgår byggeriet en gennemgribende renovering, som bl.a. omfatter nye gulve og lydlofter. Endvidere får lejlighederne nye køkkener og større badeværelser.

Den udvendige renovering består af nye vinduer og døre, altaner og terrasser, ligesom der i gårdmiljøet mellem blokkene etableres grønne områder samt cykel- og affaldsskure. 

Endvidere tilbygges en svævende magnetlejlighed til lejlighederne på 4. sal mellem indgangsporte til gårdmiljøet. Fra gårdmiljø til gårdmiljø etableres desuden en gennemgang i bygningens stueetage.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.137