23948sdkhjf

Specialskolen Stensagerskolen - reetablering

Brabrand, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Forberedelse
Slut
Primo 2022
Adresse
Janesvej 2
8220 Brabrand
Kategorier

Aarhus Kommune planlægger at ombygge Tovshøjsskolen eksisterende lokaler i Gjellerup således at de kan finde anvendelse for Stensagerskolens ca. 350 elever. Stensagerskolen er en specialskole for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, gennemgribende udviklingsforstyrrelser, autismespektrumforstyrrelser og/eller multiple funktionsnedsættelser. I dag er Stensagerskolen geografisk placeret på 2 adresser i Viby J. og i Højbjerg.

Udover skolen skal der etableres en daginstitution for 0-6 årige til børn med særlige behov, en specialtandlæge og foreningsfaciliteter, herunder til handicapidræt.

Visionen for projektet er at skabe et helt nyt tilbud i Aarhus Kommune, hvor der skabes livs- og læringskvalitet på specialområdet. Skole, daginstitution, fritidstilbud og tandlæge, der alle henvender sig til specialområdet, bliver her bragt sammen i samme hus, for at skabe de bedste tilbud hver for sig og sammen.

Ambitionsniveauet for projektet er højt og stiler mod at løfte barren fra at være en tilgængelig bygning, til at skabe et attraktivt og levende hus, der tiltrækker foreningsbrugere og skaber de bedste rammer ude og inde til liv, leg og læring for specialbørn. Projektet bliver unikt i Aarhus og stiler mod at være et foregangseksempel på området.

Centrale aktører
 • Aarhus Kommune
  Bygherre
 • Bisgaard | Ejsing ApS
  Bygherrerådgiver
 • Rum A/S
  Totalrådgiver
 • Moe A/S
  Underrådgiver
 • By + Land ApS
  Underrådgiver
 • Rie Ollendorff Architects ApS
  Underrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.106