23948sdkhjf

Hyldespjældet - helhedsplan

Albertslund, Danmark

Fase
Forberedelse
Størrelse
26.797
Adresse
Storetorv 39
2620 Albertslund

Afdelingen Hyldespjældet er en ikonisk tæt-lav bebyggelse opført i 1970´erne og består i dag af 383 lejeboliger med et samlet boligareal på 26.979 m2 fordelt på afdelingens ca. 100.000 m2 store grundareal. Udover lejeboliger omfatter afdelingen ligeledes fællesarealer og bygninger, der anvendes i forbindelse med beboernes mange sociale aktiviteter og foreningsaktiviteter.
Bygningerne er i opført i varierende højde i op til 3 etager og opført i røde og blå betonelementer med flade tagpaptag, tagterrasser og karakteristisk malede trævinduer- og døre.
Projektet omfatter udbedring af en lang række disse byggetekniske forhold på eksempelvis tage, betonfacader, vinduer, døre, træfacader, betontrapper, mv. Herudover skal der udføres ideoplæg til supplerende tiltag til helhedsplanen samt udarbejdes ansøgning til et energidemonstrationsprojekt, med eventuel efterfølgende udførelse.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141