Blox - center for arkitektur, design og innovation

København K, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
27.000 kvm.
Slut
Forår 2018
Adresse
Bryghuspladsen
1473 København K

Blox opføres som et nyt samlende hus for arkitektur, design og nye idéer. Det er et af de helt store byudviklingsprojekter i København, som efter planen indvies i foråret 2018.

Blox bliver centrum for en række nye broforbindelser, der bliver skabt på tværs og på langs af havnen. Projektet danner rammen om rekreative udendørs byrum, legepladser, boliger og restaurant/café - og bliver samtidig et unikt sted for det byggede miljø, hvor der skal arbejdes, udstilles, forskes og tænkes.

Blox bliver hjem for foreningen Bloxhub, Dansk Arkitektur Center (DAC), Dansk Design Center, Copenhagen Fashion Week, en restaurant og et fitnesscenter. For at skabe liv på grunden, også efter kontortid, indeholder byggeriet 22 boliger, der spænder i størrelse fra 100 til 200 kvadratmeter.

I den femetagers kælder – 17 meter nede i kalken og klods op af havnebassinet – bliver der plads til 350 biler i det fuldautomatiske parkeringsanlæg.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Tilføj din virksomhed som deltager på dette projekt. Dette er en gratis service. Din virksomhed vil først blive vist på listen efter den er blevet godkendt.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.164