23948sdkhjf

Niels Due Jensens Plads 5 - omdannelse til park

Bjerringbro, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udbud
Budget
21 mio. kr.
Størrelse
14.300
Slut
1. juli 2020
Kategorier

Som et led af områdefornyelsen i Bjerringbro skal der ske en omdannelse af Niels Due Jensens Plads.

Niels Due Jensens Plads, der i dag er omgivet af parkering, beplantning og dårlige stiforbindelser, skal omdannes til en langstrakt park, der forbinder Bjerringbros gågade, Storegade og kulturhuset Gudenåhuset.

Et af hovedelementerne i parken bliver vand, ligesom det er i Bjerringbro - både med Gudenåen og med Grundfos. Derudover bliver det et område, hvor der er noget at opleve for alle aldre, og som lægger op til ophold og leg.

Centralt i parken anlægges en overdækket scene, som i det daglige også kan bruges som madpakkehus. I scenen indbygges et "tæppefald" - en væg af vand, der falder fra scenens tag.

På pladsen foran scenen etableres et smukt belyst springvand, som også udfordrer børn til leg. Desuden anlægges et vandløb med rislende vand langs en del af parken.

Den gennemgående sti og den nye plads omkranses af formede bakker med områder til ophold og leg.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.15