23948sdkhjf

Fælledkanten - boliger

København S, Danmark

Fase
Afsluttet
Størrelse
21.000 kvm
Start
2015
Slut
Foråret 2019
Adresse
Else Alfelts Vej 58
2300 København S

Fælledkanten er placeret lige på overgangen mellem Amager Fælled og den tætte by. Bebyggelsen tæller 223 lejligheder på mellem to og fem værelser med privat altan.

Bebyggelsen består af en forholdsvist tæt karréstruktur med bygningshøjder i op til 27 meter. Som en modvægt til den tunge bygningsmasse er der grønne oaser på de store tagflader. Tagparken integreres som en del af karréens arkitektur, så den er synlig for alle. På taget er der drivhuse til urban gardening, som kan ses på afstand som en markør for bygningen. På taget er der tillige vil mulighed for forskellige aktiviteter såsom sport eller stille ophold.

Facaden forskyder sig i sektioner, og giver på den måde indtryk af, at bebyggelsen består af flere enkeltejendomme. Bygningen er opført i ekspressive teglsten i grålige og varme, lyse jordtoner med en markant stoflighed. Materialerne er inspireret af det klassiske bymiljø i Københavns brokvarterer.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.133