23948sdkhjf

Buldervang - daginstitution

Kalundborg, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Forberedelse
Budget
26 mio. kr.
Størrelse
950 kvm
Adresse
Lupinvej
4400 Kalundborg
Kategorier

Projektet omfatter opførelse af en ny integreret institution med plads til op mod 63 børnehavebørn (3 grupper) og 26 vuggestuebørn (2 grupper) fordelt på ca. 950 m².
Arealet for den nye institution er beliggende på Lupinvej ved Klostermosen, 4400 Kalundborg.
Der skal etableres en ny adgangsvej og parkeringsplads i tilknytning til den nye børnehave, samt udformes tilhørende udearealer herunder legeplads, som samtidig skal kunne fungere som legeplads og mødested for lokalområdet.
Udformningen og tankerne for den nye institution skal være specifikt designet til det konkrete areal samtidig med, at det skal danne grundlag for et samlet koncept til kommende og fremtidige institutioner i Kalundborg Kommune.
Det er meget vigtigt, at bygningens rum og arealer – inde som ude – bliver så fleksible og multifunktionelle som muligt, så de understøtter hverdagen og i fremtiden vil kunne tilgodese ændringer i børnetal og pædagogisk fokus. Der skal derfor gives bud på og beskrives, hvordan institutionens rammer i fremtiden naturligt kan tilpasses et ændret behov i pædagogik og børnetal. Eksempelvis gennem tilbygning og/eller ombygning.
Der skal lægges vægt på, at den nye bygning udføres ud fra tanken om en høj arealoptimering således, at kvadratmeterne bliver udnyttet optimalt, uden overflødig spildplads.
Der skal bygges med stort fokus på økonomi både i forhold til anlægsomkostninger og fremtidige drifts- og vedligeholdelsesudgifter, i holdbare materialer med lav vedligeholdelse og integration af miljø- og energivenlige løsninger.

Centrale aktører
  • Kalundborg Kommune
    Bygherre
  • Abkjær Tømrerfima v/Allan Abkjær Nielsen
    Hovedentreprenør
  • Atra Arkitekter A/S
    Totalrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.156