23948sdkhjf

Lyngby Stadion

Kgs. Lyngby, Danmark

Fase
Forberedelse
Størrelse
16.500 kvm
Adresse
Lundtoftevej 53
2800 Kgs. Lyngby

Lyngby-Taarbæk kommunes kommunalbestyrelse ønsker at sælge Lyngby Stadion i et samlet udbud for ad den vej at modernisere stadion og bygge nye studieboliger. Udbuddet vil indeholde en byggeret til etablering af cirka 300 studieboliger og et samlet sammenhængende stadionbyggeri.

I forberedelsen af udbuddet indgår, at stadion fremover skal være et lukket opvisningsstadion, som opfylder DBUs krav. Byggeriet af studieboliger kan placeres i øst-, nord og/eller sydtribunen, således at studieboligerne indgår i sammenhæng med stadion. Der vil blive to muligheder i udbuddet:

1) 13.500 nye m2, herunder maksimalt 300 studieboliger
2) 16.500 nye m2, herunder maksimalt 330 studieboliger

Byggeriets omfang kan som udgangspunkt placeres inden for de gældende lokalplaner, således at de maksimale byggehøjder for området overholdes. Dermed er byggeretten væsentlig mindre end mulighederne i de eksisterende lokalplaner. Der vil ikke indgå mulighed for etablering af parkeringshus, og der vil heller ikke blive etableret P-pladser i naboskel mod vest i forbindelse med byggeriet, ligesom adgangsvejen mod vest ikke skal fungere som primær adgangsvej.

Centrale aktører
  • Lyngby-Taarbæk Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.094