23948sdkhjf

Vejle S - erhvervsområde

Vejle, Danmark

Fase
På vej
Størrelse
165.000 kvm

Ved markerne omkring den nye motorvejsafkørsel 61b Vejle Syd, som forbinder det sydlige Vejle med E45, etableres et nyt erhvervsområde.

Det nye 276.000 kvm store erhvervsområde er reserveret til større bygningsanlæg inden for logistik, produktion samt domicilbyggeri for virksomheder, der har gavn og nytte af nærheden til motorvejsnettet. Når den nye Erhvervsby ved Vejle S realiseres, skal der opføres 165.000 kvm byggeri. 

Byggeriet tager udgangspunkt i det eksisterende terræn ved etablering af naturlige plateauer. Området begrønnes mellem bygningerne og der etableres et grønt transparent bælte ud mod motorvejen. Servicefunktionerne placeres ved indkørslen til området med stor synlighed fra Grønlandsvej. Administrationsbygningerne står med udsigt over landskabet mod øst og direkte synlighed mod motorvejen.

Administrationsbygningerne er opbyggede som fleksible stænger sammenbundet to og to, på forskellig vis. Bygningerne varierer i facadeudtryk og materialer, med de løftede og slanke gavl som et gennemgående motiv.

Centrale aktører
 • Rum A/S
  Arkitekt
 • OBH-Gruppen A/S
  Ingeniør
 • Bruun Udvikling
  Projektudvikler
 • Entreprenør Erling Jensen A/S
  Totalentreprenør
 • OBH-Gruppen A/S
  Totalrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172