23948sdkhjf

Albertslund Syd - Gårdhusene - renovering

Albertslund, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Afsluttet
Budget
800 mio. kr.
Størrelse
45.000 kvm
Start
Marts 2016
Slut
Forår 2019
Adresse
Lærkens Kvarter
2620 Albertslund

Albertslund Syd - AB Syd omfatter 500 gårdhuse hovedsageligt i 1 etage. Bebyggelsen er opført i 1963-1969 med brug af billig, eksperimentel og industriel byggeteknik. 

Som bygherre står Bo-Vest, Boligsamarbejdet på Vestegnen og Albertslund Boligselskab bag den omfattende renovering. Der er investeret mere end 800 mio .kr. i at renovere gårdhusene i Afdeling Syd. Kontrakten på hovedentreprisen, som NCC har stået med, løb op i en halv milliard.

Boligerne totalrenoveres med nye el-installationer, nye terrændæk, nye indvendige apteringer, nye vinduer og døre samt opgradering af haver, udearealer, belægninger og beplantninger samt hegn mv.

Der støbes nye betondæk i terræn i samtlige huse, da især gulvene giver et dårligt indeklima. De eksisterende terrændæk graves derfor op og boligerne ryddes, så der kun er ydervægge og tag tilbage. Herefter støbes nye dæk, der etableres nye vægge, bad, køkken, gulve, installationer mv. Så der er tale om en omfattende renovering, der forbedrer boligerne og giver beboerne et betydeligt bedre indeklima. 

Med renoveringen bliver gårdhavehusene energioptimeret, bringes op til nutidens boligstandard og hele boligområdet opnår et betragteligt kvalitetsløft.

Centrale aktører
 • Tegnestuen Vandkunsten A/S
  Arkitekt
 • Bo-Vest
  Bygherre
 • Albertslund Boligselskab
  Bygherre
 • Hovedentreprenør
 • Wissenberg A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I
  Ingeniør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109