23948sdkhjf

Rustkammergården - boliger

Sorø, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
7.700 kvm
Start
April 2019
Slut
2021
Adresse
Rustkammervej
4180 Sorø

Pedersbolig.dk opfører 55 boliger på Rustkammergården i Pedersborg ved Sorø. Første etape med 12 huse går i gang i foråret 2019. Projektet ventes at strække sig over to år.

Alle husene er i ét plan og har en størrelse på 140 kvm, der bygges som enkeltstående kædehuse forbundet med carport/redskabsskur.

Alle boligerne opføres som lavenergihuse, bygningsklasse 2018. Dette sker ved brug af ekstra isolering, vinduer og døre i træ/alu med 3-lags lavenergiruder, luft til vand varmepumpe og et effektivt varmegenindvindingssystem.

Arkitektoniske har husene skiffer som facadebeklædning, indfarvede lister og karme, taget har ensidigt taghældning uden udhæng, ydervægge er lette højisolerede stålskeletvægge, således at alle materialer vil kunne genanvendes.

Alt regnvand behandles på egen matrikel, gennem etablering af grønne tage belagt med sedum, samt permeabel flisebelægning med underlæggende drænstabil, således at regnvand nedsiver til grundvand.

Centrale aktører
  • Pedersbolig.dk ApS
    Bygherre
  • Entreprenørfirmaet H.J. Huse A/S
    Hovedentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.114