23948sdkhjf

Sjællands Universitetshospital, Køge - TE02A - Laboratoriehus og Nuklearmedicin

Køge, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udbud
Budget
260 mio. kr.
Størrelse
11.500 kvm
Slut
2022
Adresse
Lykkebækvej
4600 Køge
Kategorier

Sjællands Universitetshospital (SUH), Køge, skal udvides. I den forbindelse skal der etableres en ny laboratoriebygning samt bygning til nuklearmedicin, også kaldet TE02A. Der er tale om projektets næststørste entreprise på cirka 11.500 kvm.

Opgaven omfatter projektering og udførelse af to forskellige bygninger der er afsat til at ligge ved siden af hinanden. Den ene indeholder laboratorier, den anden nuklearmedicin som en udvidelse af den eksisterende funktion på hospitalet. Begge bygninger vil skulle forbindes til det eksisterende hospital.

Der er tale om et teknisk kompliceret byggeri, som kræver særlige kompetencer og specialistviden på området hos totalentreprenøren og dennes underrådgivere. Referencer fra laboratoriebyggerier eller tilsvarende installations-tunge byggerier er derfor helt afgørende ved udvælgelse af, hvilke firmaer, der prækvalificeres. Teknologien indenfor laboratorieverdenen udvikler sig så hurtigt, at det, der bygges i dag, kan være forældet indenfor en relativt kort tidshorisont. Det skal derfor løbende være muligt for laboratoriespecialerne at tilpasse sig den teknologiske udvikling, uden at det kræver dyr og tidskrævende ombygning, som vil genere den daglige drift. "Det smarte projekt" rummer derfor kreative strategier hvad angår standardisering, modularitet og fleksibilitet, både hvad angår ombygnings- og udvidelsesmuligheder. Dette er de primære konkurrenceparametre, og ligger til grund for valgt udbudsform og udvælgelseskriterier.

 

Centrale aktører
 • Region Sjælland
  Bygherre
 • Cowi A/S
  Bygherrerådgiver
 • Totalentreprenør
 • Pihl & Søn A/S
  Totalentreprenør
 • Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.11