23948sdkhjf

Østhavnsvej - opgradering

Aarhus, Danmark

Fase
Udførelse
Start
medio juni 2019
Kategorier

Opgraderingen af Østhavnsvej er nødvendig på grund af en stadig stigende godsomsætning, men også på grund af en ny færgeterminal for enden af Østhavnsvej. Færgeterminalen er færdig medio 2020, og kort tid derefter vil 1,3 mio. biler om året køre til og fra Molslinjens færger side om side med havnens godstransporter. Den kombination kræver sin vej – en opgraderet Østhavnsvej.

Hele den fysiske opgradering vil blive suppleret med intelligent trafikstyring, som vil bidrage væsentligt til forbedring af vejforholdene og til vejens kapacitet. Desuden vil skiltningen på og omkring Østhavnsvej blive taget op til revision, og mulige forbedringer vil blive gennemført.

Projekt ”opgradering af Østhavnsvej” har et omfang, der kræver en miljøscreening. Den undersøgelse forventes gennemført i foråret 2019 således, at EU-udbud og licitation kan være gennemført medio juni 2019, hvor anlægsarbejdet påbegyndes.

Centrale aktører
  • Bygherre
  • Munck Havne & Anlæg A/S
    Entreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.188